Hvorfor forhandler vi dette foder?


PetsPerfect er forhandler af netop dette foder, fordi vi specialiserer os i foder til kæledyr og vi går op i høj kvalitet, som netop dette foder lever op til.


I teamet findes 2 certificerede forhandlere, en veterinærsygeplejerske og en dyrepasser. 

Vi er stolte af vores foderrådgivning og går meget op i foder af høj kvalitet og naturlige ingredienser.


KUN det bedste er godt nok til din hund ifølge os! 


I samarbejde kan vi finde det helt rigtige foder og smagsvarient til din hund. 

Desuden er dette foder et ekstramt smagfuldt foder, der giver din hund lyst til mere. Dette er også en meget god egenskab, da der findes mange kræsne hunde. 

Besøg vores butik eller få dit foder leveret til døren!


Køb dit foder online, ligegyldigt størrelse af sækken, så kan det blive leveret direkte til din dør eller til nærmeste pakkeshop. Hvis du bor i nærheden eller skal et smut over grænsen og grænseshoppe, så kan du også komme ind forbi i butikken, hvor du kan få rig mulighed for personlig rådgivning. 

Se vores profesionelle og dygtige team og personale lige her.


Har du en hund med specielle ernæringsmessige behov, hvis der fx er nogle ingredienser, som din hund ikke tåler eller kan lide, er det også muligt, at lave en specieliceret foderplan, der måske kan hjælpe din hunds sundhed, i samabejde med veterinærsygeplejerske Janni.

 

Janni

Veterinærsygeplejerske, butikschef og certificeret foderforhandler Janni Morsing, står altid klar til at give dig den bedste foderrådgivning. 


Iben

Daglige leder, ejer og fotograf Iben Lund, kan med sin erfaring inden for hunde, give dig en fantastisk rådgivning, så du sørger for at give din hund det bedste foder. 

Cecilie

Cecilie Momme Christensen er uddannet dyrepasser og går op i at give god rådgivning, for at give din hund den bedste oplevelse og ernæring. 


Jeanette

Jeanette filskov er både CEO, grundlægger og ejer af PetsPerfect og kan med give en god foderådgivning ud fra sin erfaring som uddannet opdrætter gennem over 31 år. 

Mia

Som uddannet opdrætter, ejer og certificeret foder forhandler kan Mia Filskov give dig god foderrådgivning ud fra erfaring. Spørgsmål?


Har du spørgsmål, så tøv ikke med at henvende dig her